Články

Všechny články

Tomáš Pfeifer

Mezinárodní kongres zdraví 2023 Praha.

Pražský kongres se zařadil mezi nejvýznamnější celosvětové akceVe dnech 15. - 17 září 2023 se uskutečnil 3. Mezinárodní kongres zdraví 2023 Praha.Sledovalo jej téměř 2000 diváků z 55 zemí světa, z toho 370 osobně.
Jiří Pálka

Poušť nebo zahrada

Povrchový Důl ČSA nacházející se mezi Mostem a Krušnými horami měl být poskončení těžby rekultivován. Většina těžební jámy by se měla zatopit vodou avzniklo by zde obrovské jezero. Okolí by se mělo zalesnit smíšenými lesy.

Torontské protokoly

vznikly v létě 1967 24. května 2014 v 1:56 | afinabul | Knihy Torontské protokoly vznikly v létě 1967, kdy tehdejší koordinátoři myšlenky vytvoření NWO (Nového světového řádu)
Podpořte nás

Milí přátelé,
Vy, kteří považujete naši práci za přínosnou a jste ochotni pomoci naší nezávislé tvorbě.

PODPOŘTE NÁS

CESTA DO HLUBIN DUŠE „ANTIVAXERA“, aneb nic není černobílé…

Marián Hajdúch se domnívá, že antivaxerství je v podstatě nemoc. Něco jako patologické hráčství, ajako takové by se mělo léčit.
právě vylíhnutá matka

Narození včelí matky

Poslání, povinnost nebo radost? To je otázka na včelařku, která převzala toto řemeslo po svém otci.

Výzva zdraví a svoboda

k lidem, lékařům, médiím a politické reprezentaci českých zemí
dopis koronaviru

"Dopis Koronaviru Lidstvu". ?

překlad dopisu a k tomu si můžete pustit obraz:?Stůjte! Jednoduše se zastavte! Stop! Zastavte se na chvíli.To není prosba. Je to rozkaz!
Biologické centrum

Biologické centrum AV ČR získalo povolení analyzovat vzorky na koronavirus a začne testovat

Biologické centrum Akademie věd ČR (BC AV ČR) získalo ve čtvrtek večer povolení od Státního zdravotního ústavu a zařadilo se tak mezi pracoviště, která mohou oficiálně vyšetřovat vzorky na přítomnost koronaviru. Denně mohou vědečtí pracovníci provést 100 analýz, v zásobě mají laboratorní materiál pro přibližně 2000 testů.
Biologické centrum

Biologické centrum AV ČR je připraveno pomoci zdravotníkům s diagnostikou koronaviru

Sto testů denně.

Umět stárnout jako pes

„Mnoho lidí se zbavuje starých zvířat, protože se nenaučili se o ně starat. Mnoho lidí se zbavuje starých lidí, protože nejsou připraveni na stáří a bezmoc svých blízkých. Nejsou připraveni ani na své stáří a svou bezmoc, která jednou nevyhnutelně přijde…“ a.d.

2000 slov po 30 letech vlády disidentů

Přála bych si… aneb "2000 slov dnes" od obyčejné ženyJana Zwyrtek Hamplová 20. 10. 2019 | 06:01 Za pár dnů oslavíme 28. října a 17. listopadu. Čeká nás mnoho frází, mnohoosočujících diskuzí a mnoho bojů o místa na slunci a o zásluhy pro kde koho.

Žádost biologa Doc. RNDr. Vladimíra Ptáčka, CSc

Pan biolog Doc. RNDr. Vladimír Ptáček, CSc. mne požádal, abych vám rozeslala jeho apel, nebo spíše prosbu o to, aby nebyly prozatím spouštěny sítě 5G, které mnohanásobně navýší elektromagnetické záření, čímž zvýší rizika všech již pozorovaných a také vědecky zkoumaných i prokázaných vlivů na zdraví lidí i živočichů

Testování vody v českých řekách: Denně posíláme do moře miliardy mikroplastů

Praha/Ústí nad Labem - 21. března 2019: Devět z deseti vzorků vody z Vltavy a Labe obsahuje mikroplasty. (1) V rámci kampaně Plast je past odebrala organizace Greenpeace loni v září vzorky v Praze, Ústí nad Labem a Hřensku. Nejvíce mikroplastů - 18 kusů v litrovém vzorku - bylo ve vodě získané poblíž výpustě čistírny odpadních vod v Ústí nad Labem-Neštěmicích.

Evropská unie chce zakázat mikroplasty v kosmetice, hnojivech a barvách

Tisková zpráva Greenpeace

Společný tiskový komentář Hnutí DUHA, Calla a Greenpeace

Německo by mělo ukončit spalování uhlí v roce 2038 či již 2035. Jde o kompromis s “uhelnými” regiony - Jasný plán na proměnu energetiky potřebuje i ČR.
Celkem: 63 článků