Články

Tajemství vědomého a jemného doteku - ženské masáže Mohendžodáro

Být v dnešní době ženou je vzrušující a zároveň i velmi obtížné. Doba fandí mužským vlastnostem. Ženy potřebují pozornost a podporu, aby se znovu napojily samy na sebe a naučily se užívat své ženské vlastnosti. A právě touto cestou vede celostní systém tantrické jógy a masáží pro ženy MOHENDŽODÁRO.

Ženské masáže a terapie Mohendžodáro jsou na míru ušité ženám. Podporují ženské tělo, opečovávají ženskou duši, probouzejí ženské vlastnosti. Vycházejí především ze znalostí starodávného ženského omlazovacího rituálu Mohendžodáro. Jsou podepřeny dlouholetou praxí. Mají velkou hloubku a mocné účinky."

V dávné minulosti byly Deví průvodkyněmi a pečovatelkami žen. Byly to ženy vysokého vědomí a hlubokých znalostí péče o tělo a duši ženy.

Citlivě provázely ženu jejími přechodovými obdobími. Byly zasvěcovatelkami i v oblasti sexuality a umění milovat. Předávaly si mocné rituály a střežily své tradice. Ovládaly mnoho léčebných, zkrášlovacích a omlazujících procedur.

Deví jsou tu pro ženy i dnes!


Najdi si svou Deví

S jedinečnými masážemi Mohendžodáro bude o tebe pečovat jako o Královnu a Bohyni.

Čím se tyto masáže liší od ostatních klasických? Stres, neosobnost a spěch k nim rozhodně nepatří! Současné Deví vždy vytvoří bezpečný, intimní a laskavý prostor. Při ošetřeních je využívána speciální terapeutická hudba ke konkrétní masáži. Deví Vás masíruje vysoce kvalitními teplými esenciálními oleji. Kromě vědomého a laskavého dotyku předává i stav meditace, naladění, plynutí a relaxace. Proto jsou součástí ošetření speciální programy, které uvolňují psychiku a ošetřovanou ženu připraví a naladí na masáž. V těchto masážích se objevují Oshovy vize a meditační podstata, prvky ajurvédy a indických masáží.

Masáže Mohendžodáro propojují duši s tělem. Ženskou duši  s ženským tělem.  Je to pomalý postupný proces naladění se jak samotné  ošetřované ženy sama na sebe, tak terapeutky. A poté jejich vzájemné vyladění při poskytovaném ošetření. Jaká bude masáž, prožitek, užitek z ní, záleží  tedy nejen na té ženě, která ošetření dává, ale stejně tak na ženě, která ošetření přijímá.

Jednotlivé masáže se zabývají konkrétní oblastí těla, se kterou je vždy spojena i ženská psychika a duše. Ošetření se vždy vztahuje k určitému ženskému a božskému aspektu, které nese archetypální energie. Masážní terapie Vás ošetřují postupně a vzájemně na sebe navazují a prolínají se. Velmi jemně, pomalu a postupně přistupují k ženské intimitě. Celý proces uvolňuje nejen tělo, duši, otevírá i kreativitu, talenty, zvyšuje citlivost, vnímavost a ženy se pak cítí velmi uvolněně, svěže.

Je to meditativní dotek, přenos energie,
meditativní tanec dvou energií - masérky Deví a ošetřované ženy.


Já jako Žena a Deví

Masáže Mohendžodáro miluji jako celek a mou nejoblíbenější masáží je vždy právě ta masáž, u které cítím, že je ji zapotřebí v daný čas. Vzájemně se přitáhneme. 

A tak miluji jemné i důkladné masírování prstů při Radharání.

Miluji roztírání teplého oleje po páteři, uvolnění od stresu a naladění se na užívání si krás života, ke kterým mě vede Párvatí.

Lakšmí, tam si užívám luxusu času a pozornosti pro hruď, ňadra. Cítím, jak se probouzí pocit ženského štěstí v naplněnosti, hojnosti.

Sarasvatí osvěží unavené nohy a pročistí vědomí. 

Gájatrí spojí ženu s jejími  kořeny, ukotví ji a zbaví zbytečných strachů a obav.

Můj osobní prožitek, kterým bych Vám ráda přiblížila jak mohou tyto nádherné ženské masáže působit:

V týdenním procesu masážních ošetření  doplněného ranní a večerní meditací se mé vnímání prohlubovalo, sestupovala jsem čím dál tím více do těla, do duše.  Tělo a duše se fyzicky více a více  propojovaly.  Úplně zmizela potřeba  mluvení. Prázdného mluvení. Slovo se stalo  vzácným kořením.  O  to více jsem sebe i ostatní  vnímala přes tělo. Jako by tělo byla jedna velká membrána, která celým svým povrchem absorbuje  a předává poselství směrem k duši a zase následně ven. Cítila jsem, že je možné komunikovat mezi lidmi na jiné úrovni. Skutečně jsem procítila a porozuměla tomu, jak  mezi sebou komunikují delfíni, velryby. Mé tělo mělo daleko vyšší vibrace. S každou masáží a meditací se stávalo otevřenější a citlivější, uzdravovalo se.

Při pravidelném praktikování Radharání  se v mém těle začaly propojovat jednotlivé body. Vnímala jsem zřetelně jejich dráhy, kudy vedou celým tělem.  A kolikrát masáž Radharání otevřela bránu k pokračování nádherného celostního ošetření celé mé bytosti. Radharání otevírá ženské štěstí, ve mně, v Tobě. Touto masáží jsem obdarovávala své nejbližší. A ženské štěstí otevřelo více vzájemně naše srdce, uvolnilo nás a měli jsme a máme najednou k sobě ještě mnohem blíže.

I další ošetření, která nesou jména indických bohyň a energie jejich archetypů Parvátí, Lakšmí, Sarasvatí  a další Vás povedou, obdarují    vědomým laskavým dotekem právě tam, kde mají. Každá je zaměřena na konkrétní oblast těla a ta je zase propojena s psychickými aspekty.

Všechna ošetření jsou jako potoky, které se v pravý čas vlijí do jedné řeky. Do královské  masážní procedury DEVÍ. Ta je sjednocením celého procesu, všech aspektů v jednom jediném úžasném ženské těle, v jedné jediné konkrétní bytosti, kterou je  ošetřovaná žena.

 Každá z ženských masáží Mohendžodáro přináší své jedinečné dary a já za ně moc děkuji a jako masérka - DEVÍ je budu s láskou předávat ostatním ženám - VÁM.

Milé ženy,
každá jste pro mě jedinečnou a úžasnou bytostí
s naprosto originální cestou, vlastní esencí.
Každá jste pro mě výjimečná.

S velkou laskavostí a úctou vás budu provázet na vaší cestě, po čas, který mě vyhledáte.

www.miloslavaj.webnode.cz

 

Text z části čerpá a odkazuje na informace Igora Samotného, zakladatele Ženských masáží Mohendžodáro a Meditačního centra Lažánky.

autor obrazu a fotografií: Miloslava Jirouchová