Články

Informace o mně a mé práci

Při práci s klienty používám svoji vlastní metodu psychického rezonančního pole (PRP), která je léty ověřená a přináší výsledky všem lidem, kteří její techniky cvičí a používají.

Mojí hlavní tématikou je práce s pocitovými a myšlenkovými vzorci, řešení negativních vnitřních nastavení "zdrojového kódu" člověka, což v důsledku vede k rapidnímu snížení hladiny stresu v životě a celkovému ozdravení všech schémat v něm, včetně schopnosti porozumět sobě i druhým, učení se novým věcem, zlepšení soustředění a paměti, a také pozitivní úpravy spánkových vzorců a jídelních návyků. Následně pak mohu pomoci vyřešit vztahové problémy jak v rodinách, tak v pracovních kolektivech.

Při práci s klienty používám svoji vlastní metodu psychického rezonančního pole (PRP), která je léty ověřená a přináší výsledky všem lidem, kteří její techniky cvičí a používají. Můžete se u mě dozvědět mnoho o podstatě pocitů, o vnitřním uspořádání vašeho Já, a též o struktuře a mechanismech vašich vztahů s druhými lidmi. Pochopení, jak fungují tyto mechanismy, vám pak přináší možnost změnit jakoukoli situaci tak, aby její vyústění bylo maximálně konstruktivní pro všechny zúčastněné. Naučíte se účinné a efektivní techniky, jak „přepsat“ svoje pocitová schémata do nové podoby, ve které už vám nebudou v životě vytvářet negativní scénáře, ale povedou vás směrem k pozitivnímu vývoji situací všeho druhu. Dá se říci, že použitím těchto technik můžete vytvarovat sami sebe do nového Já:


můžete se stát tím, kým chcete být možná už dlouho,
jen jste zatím nevěděli, jak to udělat
.


Základem individuální společné práce jsou pravidelná dvouhodinová sezení v Praze nebo v Havlíčkově Brodě (omezeně také v Českých Budějovicích) v intervalu 4-6 týdnů, kde společně rozebereme vaše problémy, budete moci pochopit jejich hlubší strukturu a příčiny, a přímo na jejich řešení se naučíte patřičné techniky, jak nevyhovující vnitřní mechanismy nahradit novými.

Pro získání všeobecného přehledu o obsahu práce s vědomím tak, jak jej nabízím, lze navštěvovat též semináře o práci s vědomím. Oznámení o nich naleznete na mých stránkách www.milarejlkova.cz , a to v novinkách na úvodní stránce či v sekci Akce. Semináře se konají pravidelně každý měsíc.