Cesty ke zdraví Cesty ke zdraví


Eva Trávníčková

Pandemie nebo lež? 2.díl

Odkazy na zmiňované knihy: ZKORUMPOVANÁ FARMACIE - autorem je lékař a publicista BEN GOLDACRE. V knize odhaluje podvody a skandály ve vědě, farmaceutickém průmyslu a zdravotnictví, rozplétá klamavé výroky žurnalistů a usvědčuje ze lži šarlatány skrývající se za medicínou. Vše s odkazem na desítky dohledatelných studií. Jeho názory jsou založeny na konkrétních důkazech.


Autor v knize sděluje, cituji:

„Víme, že většina lidí pracujících v tomto průmyslu má dobré srdce a bez léků není už současná medicína možná. Medicína má za sebou úžasné vynálezy.

To ovšem neopravňuje farmaceutický průmysl zatajovat data, uvádět lékaře v omyl a škodit pacientům.“


ENERGETIČTÍ UPÍŘI – CHRISTIANE NORTHRUPOVÁ, velmi známá americká gynekoložka, autorka bestsellerů Bohyně nestárnou a Žena: tělo a duše

Popisuje, jak poznáte psychopatickou osobnost – obvykle vysoce vzdělaný člověk, absolvent jedné, ale častěji i více vysokých škol, dokonale oblečený, dokonalé chování na veřejnosti, podmanivě mluví obvykle bez přípravy. Dokonale lžou, dívají se vám do očí a říkají neskutečnou lež. Se svou lží a manipulací jsou tak skvěle ztotožnění, že jen stěží poznáte z mimiky obličeje či řeči těla, že vám lžou. Neznají soucit, jdou tzv. "přes mrtvoly", jejích hnacím motorem je touha po penězích a moci.

Vzhledem k tomu jak vypadají, jak se chovají, jaké mají osobnostní rysy, dosahují těch nejvyšších funkcí, v kterých mají obrovskou moc i dostatek peněz.
POZOR!! Ne každý čl. ve vysoké funkci je psychopat, ale počítejme s tím, že tady tento fenomén existuje a neberme ho na lehkou váhu.
Běžný člověk si nedokáže připustit, že by někdo mohl navrhnout virus nebo vakcínu jako biologickou zbraň. Je to pro nás normální občany tak nepochopitelné a nepřijatelné, že nejrychlejší formou, jak se touto nepříjemnou myšlenkou nezabývat, je popřít to. Ale hodně etap vývoje lidstva měla v popředí nějakého psychopata, jinak by svět nebyl plný válek a vraždění lidí.

Vyrobeno: 21.11.2021