Články

Živá voda

Možná to znáte z vlastní zkušenosti. Trápí vás nějaké dlouhodobé zdravotní komplikace a ani po nekonečném pojídání léků se stav moc nelepší. I já již dlouho řeším svůj zdravotní stav. Vyzkoušel jsem toho opravdu hodně. Něco zabralo více a něco méně. Začal jsem tedy hledat příčiny a kde by se dalo ještě vylepšit to vylepšené. Postupně měním i postoj k životu. Stres a neustálé kariérní růsty tomu rozhodně nepřispívají. Přitom tou nejzákladnější a prvotní informací je VODA.

Všichni víme, že člověk je svým složením z 80% z vody. Přesto na to nedbáme a většina z nás nedodržuje pitný režim.

Začal jsem tedy hledat, co je ve vodě tak zásadního, že i když piji dost, tak krev má stále znatelné odchylky a nemoci se buď opakují, nebo přicházejí nové. To nejsem jen já, ale většina z nás.

Nechal jsem si udělat rozbor vody z mého řádu a přesto, že v jižních Čechách máme údajně nejlepší vodu, jsou v ní látky, které jsou pro organismus nežádoucí a to zastaralým potrubím. Byť je to stopové množství dle aktuální legislativy, tak podle studií i nepatrné množství se usadí v tom nejvzdálenějším zákoutí našeho těla a postupem času tam může vybudovat armádu, která nám způsobí nějakou nemoc.

Vzápětí jsem přestal pít vodu z vodovodu a kupoval vodu balenou. Ovšem problém se stále opakoval. Nezbývalo nic jiného, než hledat jiné řešení.

Rodiče mají doma čističku vody a já jsem domů několikrát týdně vozil tuto vodu v těžkých barelech a přesto, že ta voda byla skvělá, nebyla stále čerstvá, protože stála v plastovém barelu.

Hledal jsem to správné řešení pro naši domácnost, až jsem objevil společnost, která nám domů zajistí nejen čistou a alkalickou vodu, ale také skvělé přírodní bylinné produkty pro různé neduhy.

Díky zařízení Activity Water Starlife (AWS) jsme vodu ještě více zkvalitnili a navíc jsme zvýšili PH a snížili povrchové napětí vody. Tím pádem máme živou vodu, která nám regeneruje buňky, detoxikuje organismus a je zbavena chlóru a nežádoucích látek.

Dokonce už jsem slyšel, že jsem naletěl, že jsou i levnější zařízení na trhu. Ano jsou, ale nikdo nemá REDOX a MAGNETIZÉR. Nikdo nemá 2 roky servis zdarma, ve kterém vám vymění celkem 22 komponent. Pokud si toto spočítáte, zjistíte, že AWS nemá konkurenci. AWS je s doživotní zárukou na kvalitu vody. Prostě a jasně Activity Water Starlife byla naše jediněčná volba.

Na přání zákazníka se dostavíme k němu domů a představíme zařízení přímo na jeho vodovodu.